Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Квітень » 19 » У Львові стартувала конференція "Intro 2012: управління стратегіями та фінансами компаній в часи невизначеності та змін"
16.24.11
У Львові стартувала конференція "Intro 2012: управління стратегіями та фінансами компаній в часи невизначеності та змін"

Сьогодні, 19 квітня у Львові стартувала конференція  «Intro 2012: управління стратегіями та фінансами компаній в часи невизначеності та змін», на якій розглядаються приклади успішних стратегій українських компаній в часи кризи, відбувається аналіз компаній та ринків, які цікавлять інвесторів, а також обговорюється питання передачі бізнесу наступникам.

«Конференція Inro - це нагода для бізнесу говорити на теми, актуальні саме в цьому році, - зазначає  директор  Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька. -  Оскільки невизначеність стала для компаній новою реальністю, потрібно розуміти як управляти стратегіями та фінансами в цій новій реальності. Сьогодні ми обговорюємо успішні і неуспішні приклади, робимо аналіз та формуємо бачення і розуміння контексту для прийняття рішень в майбутньому». 

Представникам бізнес-середовища також будуть презентовані нові форми управління і новий формат взаємодії бізнесу та суспільства. Дискусійних питань до обговорення винесено багато, але усі погоджуються в одному: в умовах кризи бізнес повинен знаходити нові підходи щодо розвитку.

Саме для цього Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) виступає платформою для конструктивного обговорення існуючих проблем, обміну досвідом та новими ідеями. 

Категорія: Львів | Переглядів: 652 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]