Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 27 » З «Добрим серцем» до корисних справ
21.15.46
З «Добрим серцем» до корисних справ
Четвертий рік поспіль напередодні Дня міста Стрия ГО «Перспектива Стрийщини» ініціює Еко-толоку з прибирання центрального пляжу річки Стрий. Слоганом заходу, як і в минулі роки організатори обрали вислів: «Разом збережемо красу природи».
Цьогоріч натхненниками толоки виступили: СГО «Новий Стрий», Агенція регіонального розвитку «Перспектива Стрийщини», ТО «Арт-Простір», ПАБ «Бункер», МГО «Креатив» та Благодійний фонд Олега Канівця «Добре серце». На заклик «долучись до необхідної справи!» відгукнулися й поодинокі стрияни. Чисте довкілля, чиста річка, приємний відпочинок – саме з такими думками зранку 26 травня зібралися ентузіасти на центральному пляжі. І закипіла робота. 
Благодійний фонд «Добре серце» надав для толоки рукавиці, «робочі руки» та забезпечував волонтерів питною водою. За дві години було зібрано більше 40 мішків зі сміттям. Якщо в середньому в кожен мішок вміщається 20 кг непотребу то після нескладних математичних розрахунків виходить, що учасники толоки зібрали понад 800 кг побутових відходів, які залишили після себе відпочивальники. І це тільки з невеликої ділянки пляжу, берега річки та навколишньої території. 
Коментуючи подію координатор акції, заступник голови АРР «Перспектива Стрийщини» Юрій Комарницький зауважив, що головна мета толоки привернути увагу стриян до екологічної небезпеки в регіоні, підвищити культуру населення, ще раз звернути увагу на здавалося б такі прості речі, як турбота про навколишнє середовище і звісно ж прибрати місце масового відпочинку людей напередодні Іменин рідного Стрия та Євро-2012. Хочеться щоб враження від нашого міста були найкращими.
Категорія: Стрий | Переглядів: 734 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Princess  
0
I read your post and wihesd I'd written it

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]