Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Травень » 16

20 травня 2012 (неділя).
Початок. Парад вишиванок. 13:30 біля пам.І.Франку

На вас чекають "ПАРАД ВИШИВАНОК", виступи відомих етно- та рок-колективів:

"ТІНЬ СОНЦЯ" (культовий сучасний український рок-гурт, стиль музики якого називають «Український волелюбний folk-metal» чи «Козацький рок»),"СПАЛЕНІ ВІТРИЛА", "ВОРСТ","ЗАЛІЗНИЙ ХРЕСТ","ЙОРИЙ КЛОЦ", "ТАРАСОВА НІЧ", "CHERRY BAND" та інші колективи.

На території фестивалю (біля Шпихліра) діятимуть також численні виставки та майстер-класи народних майстрів, проводитимуться козацькі забави, виступи з бойового гопаку, різноманітні конкурси та багато іншого.
Вестиме фестиваль невгамовний, запальний МЯЧ ДРЕДБОЛ.

Парад розпочнеться зі збору о 13:30 біля пам'ятника Івану Франку.
Кінцевим пунктом

 буде Шпихлір, де й розпочнеться етно-частина фестивалю.

Опісля етно-частини стартує рок-концерт, який заряджатиме енергією, дивуватиме та наповнюватиме шаленим українським драйвом серця.

Організатори заходу: МГО «Молодіжний прорив» 
Партнери: краєзнавчий музей
«Дрогобиччина».ГР «Відсіч», ГО «Клуб пригодницького туризму «ІНСТИНКТ», 

Контакти : 0979502259, 0637132774
Категория: Львівська .обл | Просмотров: 702 | Добавил: administrator | Дата: 16.05.2012 | Комментарии (0)

На прощі у Гошеві планують встановити рекорд по найбільшій кількості людей у вишиванках.

Цьогоріч ювілейна двадця-та проща до Гошева матиме свою родзинку – усі учасники будуть у вишиванках. МГО "Українська молодь Христові", що організовує цей захід, очікує зібрати 20 тисяч прочан і встановити всеукраїнський рекорд з найбільшої кількості людей у вишитих сорочках.

Сама проща розпочнеться молебнем о 5-й годині ранку 20 травня в кафедральному соборі міста Стрия. Потім о 5.30 год. процесія у супроводі міліції і медиків вирушить до Гошева.

Зі Стрия вирушить спочатку 5 тисяч людей. Процесія йтиме у молитві і розважаннях більше ніж 30 кілометрів до відпустового місця Гошівського монастиря отців Василіан. Там і розташована чудотворна ікона Богоматері. По дорозі люди долучатимуться із сусідніх сіл.

Минулого року на прощі зібралось 18 тисяч людей. 

За словами організаторів,ця проща до Богородиці, присвячується Дню матері. На Ясній горі в Гошеві прочани зберуться ближче до полудня. А уже о 12.00 на тому ж місці розпочнеться архієрейська Літургія, яку очолить апостольський адміністратор Стрийської єпархії УГКЦ , єпископ Тарас Сеньків.

http://www.dobreserce.com

Категория: Стрий | Просмотров: 820 | Добавил: administrator | Дата: 16.05.2012 | Комментарии (1)