Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Липень » 2 » Через відсутність дороги у Славську квітня "похоронять" туризм
12.04.05
Через відсутність дороги у Славську квітня "похоронять" туризм
Через відсутність дороги у Славську 1 квітня "похоронять" туризм
У Сколівському районі на Львівщині «хоронитимуть» туризм. Його провезуть на катафалку розбитою дорогою, що символізуватиме її «привабливість» для туристів.
Місцевий підприємець Володимир Бега розповів, що акція розпочнеться з 1 квітня у Славському. «Сформується колона, яка вирушить в бік Сколе, де на площі біля Сколівської райради пройде мітинг-прощання з туризмом. Колону очолюватиме катафалк, на якому буде труна з лижами, сноубордами, велосипедами – всім, що пов’язане з туризмом, і буде символічне прощання. Якщо нема дороги – про який розвиток можна говорити?».

Підприємець також зауважив: «Про ямковий ремонт ми знаємо… Але це не вирішує проблеми. Це тимчасово, щоб зняти напругу. Тому що з тією інтенсивністю руху вантажного транспорту, який їздить цією дорогою, я маю на увазі заготівлю лісу, то для цих лісовозів ці латки на місяць-півтора і все це злітає. І абсолютно воно не вирішує проблему».

Володимир Бега додав, що питання дороги разом з тим не є єдиною проблемою території.

«Якщо ми говоримо про Славське, то взагалі відсутня програма розвитку регіону. Якщо 30 років тому це дійсно був курорт №1 в Україні, і Тростян залишається єдиною сертифікованою горою для гірськолижних змагань, на сьогодні взагалі незрозуміле бачення розвитку регіону», – сказав він.

Нагадаємо, на початку лютого заступник начальника управління розвитку інфраструктури Львівської ОДА Віктор Чайко повідомив, що ремонт дороги на селище Славське Сколівського району на Львівщині, де завершують тренувальну базу до Євро-2012, коштуватиме 52,7 млн грн. Також, раніше намір ремонтувати дорогу на Славське підтвердив заступник голови Львівської ОДА з питань Євро-2012 Володимир Губицький.

Нагадаємо, 2010 року віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков запевнив, що 2011 року в бюджеті планується закласти кошти і збудувати автомобільну дорогу між трасою Київ-Чоп і смт Славське, як до одного з центрів Олімпіади-2022.

zaxid.net
Категорія: Львівська .обл | Переглядів: 657 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]