Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Серпень » 8 » До Дня міста у Самборі презентують фотоальбом
17.41.06
До Дня міста у Самборі презентують фотоальбом
Міська влада Самбора Львівської області завершує підготовку до відзначення Дня міста та 770-річчя від часу першої писемної згадки про поселення, яке через декілька століть стало районним центром, а згодом містом обласного підпорядкування.

Про це сьогодні, 8 серпня, повідомив кореспондент ЗІКу.

Одним із заходів урочистостей стане презентація фотоальбому про місто. У ньому вміщено понад сто унікальних та високохудожніх світлин, які відображають неповторність і красу древнього міста та його сьогодення.

За словами заступника мера з гуманітарних питань Юрія Леськіва, презентація фотоальбому відбудеться у дні святкування 770 річчя Самбора (триватиме з 2 по 12 вересня) у рамках книжкового форуму та серії представлення нових поетичних і прозових видань місцевих літераторів. Зокрема, самбірчани та гості міста зможуть познайомитися та придбати нещодавно видані повість «Покара», автором якої є член Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини» Микола Сенейко, поетичну збірку лікаря Петра Волошанівського «Любов у серці – земний рай», три книжки кросвордів, вікторин, головоломок журналіста Богдана Ладаная та інших майстрів слова Самбірщини.

Упродовж тижня у концертних залах, Народному домі, під відкритим небом з нагоди 770- річчя Самбора щось відбуватиметься. Програма розроблена цікава та різноманітна, як кажуть, на всі вибагливі смаки. Але головною подією стане День міста. Згідно з рішенням сесії міськради, він святкуватиметься 10 вересня. Очікується приїзд гостей, у тому числі й зарубіжних.

http://zik.ua

Категорія: Львівська .обл | Переглядів: 1226 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kristanna  
0
BION I'm ipmesresd! Cool post!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]