Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Листопад » 16 » ДТП на трасі Київ–Чоп: жінка загинула, водій – у реанімації
19.40.16
ДТП на трасі Київ–Чоп: жінка загинула, водій – у реанімації

Дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком зафіксували 15 листопада працівники ДАІ поблизу села Птича Дубенського району на трасі Київ–Чоп.

Про це 16 листопада повідомив власкору ЗІКу Ярослав Мельничук з прес-служби ВДАІ Рівненщини.

Водій автомобіля Range Rover Андрій І., 1981 року народження, з Харкова не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та наїхав на дорожнє огородження. Після цього автомобіль перекинувся.

Унаслідок ДТП водій отримав закриті травми плеча та хребта. Його госпіталізовано у реанімаційне відділення Дубенської центральної міської лікарні. Пасажир Ірина П., 1980 року народження, яка мешкала в місті Харків, отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми, була госпіталізована в реанімаційне відділення Дубенської ЦМЛ, де померла під час надання медичної допомоги.

Нагадаємо, місце, де трапилася ця аварія, вважається одним з найбільш небезпечних на трасі Київ–Чоп. Дорожньо-транспортні пригоди трапляються там часто. Їх причина, на думку спеціалістів, полягає в послабленні уваги водіїв за дорожньою обстановкою та порушенні правил руху.

zik.ua
Категорія: Львівська .обл | Переглядів: 748 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]