Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Листопад » 11 » На Львівщині судитимуть матір, яка змушувала жебракувати доньку
21.38.42
На Львівщині судитимуть матір, яка змушувала жебракувати доньку
Правоохоронці на території привокзальної площі ст. Стрий Львівської залізниці затримали неповнолітню Роксолану, 1999 року народження, яка жебракувала гроші у громадян.

Як пояснила дівчинка, її мати, що мешкає в одному із міст Закарпатської області, втягує її систематично на протязі останніх двох років у заняття жебрацтвом. Про це ЗІКу повідомили у Львівській міжрайонній транспортній прокуратурі.

Подальшою перевіркою, проведеною прокуратурою, встановлено, що горе-мати не виконує обов’язки із догляду за дітьми (має на утриманні 5 неповнолітніх дітей), систематично примушує свою неповнолітню доньку займатися жебрацтвом. А допомогу на дитину використовує на власні потреби: купляє для себе їжу, одяг, сигарети, що є злісним ухиленням від утримання неповнолітніх дітей, а також, позбавляє своїх дітей освіти, не організовує їх дозвілля та культурний розвиток, внаслідок чого діти школу та лікувальні заклади не відвідують.

Львівським міжрайонним транспортним прокурором  порушено відносно громадянки К., 1967 року народження, кримінальну справу за злісне ухилення від утримання неповнолітніх дітей, злісне невиконання обов’язків по догляду за дітьми та втягнення малолітньої доньки у жебрацтво.

за матеріалами zik.ua
Категорія: Львівська .обл | Переглядів: 648 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Darrance  
0
This info is the cat's paajmas!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]