Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 12 » На Львівщину завітає Кличко
20.08.56
На Львівщину завітає Кличко
13 вересня на Львівщину завітає Кличко
Голова Львівської обласної організації УДАР Ярослав Гінка пообіцяв стриянам, що першим українським містом, яке відвідає після бою у Москві Віталій Кличко, буде Стрий. Зустріч із Кличком відбудеться 13 вересня о 15.00.
Зокрема, 8 вересня на підтримку чемпіонського бою Віталія Кличка у Стрию організували фан-зону. Понад тисячу людей зібралося на Майдані Незалежності у Стрию, що на Львівщині, щоб засвідчити с
вою підтримку Віталію Кличку, який цього дня удев’яте мав вийти на ринг, щоб захистити свій чемпіонський пояс.
 

Про це ІА ZIK повідомила прес-служба кандидата у народні депутати Андрія Кота.

«Я вважаю, що Віталій Кличко вже увійшов в історію України. Це українець, якого знає цілий світ. А поки у Віталія Кличка абсолютно чиста політична репутація. Він не брав участь у гучних скандалах чи якихось оборудках. Кличко зараз на старті своєї політичної кар’єри», – заявив організатор проекту «Лагідна українізація» Орест Лютий, який приїхав до Стрия із концертною програмою, щоб підтримати українського чемпіона. До речі, концерт Ореста Лютого (Антін Мухарський) у Стрию був першим його концертом на Львівщині на великій сцені. Для стриян він виконав кілька нових пісень, які ще ніколи не виконувались на таких концертах.

«У Стрию Українські Січові Стрільці склали присягу на вірність Україні. Стрий став першим містом в Незалежній Україні, у якому офіційно підняли жовто-блакитний прапор. Стрияни не просто хоробрі люди, вони ще й сміливі. А без сміливості, що вимагає велике розуміння виклику, хоробрість сліпа. Я хочу, аби український прапор підняли у Москві після боксерського поєдинку Віталія Кличка. Ця людина зробила для становлення України у світі більше, ніж всі політики разом. Нехай наш удар, «УДАР» Віталія Кличка раз і назавжди вдарить по беззаконню та корупції в Україні. Я вірю, що ми збудуємо сильну, незалежну Україну», – заявив організатор фан-зони, кандидат у народні депутати України від політичної партії «УДАР» Андрій Кіт.

На заході також був присутній голова Львівської обласної організації УДАР Ярослав Гінка, який пообіцяв стриянам, що першим українським містом, яке відвідає після бою у Москві Віталій Кличко, буде Стрий. Зустріч із Кличком відбудеться 13 вересня о 15.00. 
Інформація взята з zik.ua/ua/news/2012/09/10/367740
Категорія: Стрий | Переглядів: 1427 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]