Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 27 » На перегоні Стрий–Конюхів 9-річний хлопчик потрапив під поїзд і загинув
21.28.45
На перегоні Стрий–Конюхів 9-річний хлопчик потрапив під поїзд і загинув
На перегоні Стрий–Конюхів 9-річний хлопчик потрапив під електропоїзд № 808 сполученням Мукачево–Львів і загинув.

Як повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, до чергової частини лінійного відділу міліції на станції Стрий надійшло повідомлення від чергового по станції Стрий про те, що на перегоні Стрий–Конюхів на регульованому переїзді під керуванням машиніста електропоїзду № 808 сполученням Мукачево–Львів було застосоване термінове гальмування. Після подачі звукового сигналу та застосування екстреного гальмування був смертельно травмований 9-річний хлопчик – мешканець Стрийського району.

Спочатку переїзд перетнув вантажний потяг, а йому назустріч наближався пасажирський потяг. У момент, коли проїхав вантажник, хлопчик намагався скоротити свій час, проте на зустрічному полотні йому трапився електропоїзд. В результаті електропоїзд зачепив дитину.

Даний переїзд обладнаний як звуковою, так і світловою сигналізацією та шлагбаумом, однак, проігнорувавши заборонювальні сигнали, хлопчик перед наближенням потяга перебіг залізничне полотно. Наїзду уникнути не вдалось. Труп неповнолітнього направлено в морг Стрийської ЦМЛ.

Залізничники вкотре закликають громадян бути обачними в поїздах, на платформах, поблизу колій, а також нагадувати дітям про небезпечність залізничних об’єктів і вчити їх правил поведінки. Необхідно берегти власне життя і здоров’я, суворо дотримуючись правил безпеки на залізничному транспорті.

http://zik.ua

Категорія: Львівська .обл | Переглядів: 836 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]