Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Жовтень » 22 » Тиждень фізкультури у Стрийській ЗОШ № 2
16.13.45
Тиждень фізкультури у Стрийській ЗОШ № 2

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишаться  спорт. Доброю традицією стало проводити у Стрийській школі № 2 тиждень фізичної культури і спорту, присвячений Дню фізкультурника.

Щоб залучити до участі у тижні якомога більше учнів школи, розроблено цікавий план виховних заходів. По-перше, це конкурс малюнка. Всі класи школи прийняли участь у конкурсі на кращу стінгазету на тему «Фізкультура — це життя».

Цікавим виявилось також і анкетування серед учнів школи на перевірку знань та ерудованості на тему легкоатлетичних видів. Тренер I категорії з легкої атлетики Леся Богданівна Шиманська провела лекцію на тему: «Здоровий спосіб життя. Легкоатлетичні види спорту» для учнів 7-8 класів.

Також у нашій школі проводився «Олімпійській урок» у  7-А класі. З емблемою і символікою Олімпійських Ігор, веселими конкурсами і вікториною за перемогу завзято боролися дві команди «Олімпійці» та «Чемпіони». Радісні і піднесені діти вибігали зі спортзалу, адже перемогла дружба.

Не обійшлися і без спортивних змагань між командами класних колективів, а саме: спортивна естафета серед учнів 6-х класів, футбол між хлопцями 6-А і 6-Б (4:0) та 7-А і 7-Б (3:5). А в конкурсі з арм-реслінгу між 7–ми класами безперечну перемогу отримав Стасів Олег, учень 7-Б класу.

На «ура» пройшов турнір з волейболу, в якому були залучені близько 40 учнів. У запеклій боротьбі перемогу отримали старшокласники. У загальному процесі учні школи проявили запеклу боротьбу за м’ яч та волю до перемоги.
А на завершення всього дійства, у п’ятницю, напередодні Дня вчителя, відбулася дружня зустріч з футболу між учнями та вчителями.

У підготовці та проведенні брали участь весь педагогічний та учнівський колективи нашої школи.

Учні 11-го класу ЗОШ № 2 м. Стрия

http://fortuna-gazeta.com.ua

Категорія: Стрий | Переглядів: 1106 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]