Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Серпень » 2 » У українських потягах з'явиться Wi - Fi
15.59.34
У українських потягах з'явиться Wi - Fi
Вже до "Євро 2012" "Укрзалізниця" підключить потяги до інтернету, ТБ і встановить постійний мобільний зв'язок. Впровадити безпровідний зв'язок в потягах підприємство має намір на базі WiMAX. Нова послуга пройде випробування тільки на маршруті Львів-Київ-Харків-Донецьк.Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниця", підприємство доки не визначилося з постачальником нового сервісу.

"Ми розглядаємо ті пропозиції, які надають нам кращі компанії України і Європи. І, природно, краща пропозиція буде реалізована" - цитує прес-служба генерального директора "Укрзалізниці" Володимира Козака.

При цьому керівник "Укрзалізниця" повідомив, що роботи по забезпеченню ділянки зв'язком технології WiMAX вже ведуться. "Укрзалізниця" розраховує на використання WiMAX і для своїх підприємств. Скільки це коштуватиме державному монополістові, а значить і платникам податків не повідомляється. Варто відмітити, що вартість мобільного інтернету, який Кабмін планує встановити в київському метро оцінювалася в 224,5 мільйона гривен.
http://news.ub.ua
Категорія: Україна | Переглядів: 713 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Wednesday  
0
I sreached a bunch of sites and this was the best.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]