Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Березень » 10 » «Чарівна Стриянка-2012»
20.26.34
«Чарівна Стриянка-2012»
Цьогоріч конкурс «Чарівна Стриянка-2012» пройде під патронатом народного депутата України Віктора Швеця. Переможниця конкурсу разом із короною красуні отримає головний приз – туристичну путівку до Парижу. Не залишаться без нагород й інші фіналістки, яким компетентне журі присудить перемогу у різних номінаціях. 
Відбудеться конкурс 2 червня. А фінальному дійству передуватиме ще два етапи. До участі у змаганні за корону найчарівнішої запрошуються дівчата міста Стрия та Стрийського району віком від 16 до 25 років. 
І етап проходитиме протягом березня-квітня 2012 року у школах, училищах та у Стрийському коледжі ЛНАУ серед учениць та студенток відповідних навчальних закладів. 
ІІ етап – півфінал, відбудеться 12 травня у міському будинку культури м. Стрия. У ньому візьмуть участь переможниці І етапу конкурсу та ті дівчата, які не навчаються у школах, училищах та коледжі, але за віком відповідають встановленому віковому цензу. Реєстрація учасниць півфіналу відбудеться 1-5 травня 2012 року у громадській приймальні народного депутата Віктора Швеця. Для реєстрації необхідні наступні документи: паспорт, довідка, що підтверджує перемогу у І етапі конкурсу від адміністрації навчального закладу (для учениць та студенток), фотографія учасниці конкурсу. 
А ІІІ етап, безпосередньо фінал конкурсу, відбудеться 2 червня 2012 року у міському будинку культури. В ньому візьмуть участь переможниці півфіналу. 
Оцінювання учасниць конкурсу у півфіналі та фіналі буде проводитись членами журі за 10-бальною шкалою, відкритим методом. 
Переможниця конкурсу та переможниці в окремих номінаціях визначатимуться за сумою балів, отриманих кожною учасницею у всіх турах фіналу конкурсу. Нагородження номінанток та переможниці конкурсу відбудеться відразу після оголошення результатів конкурсу головою журі. Призи вручатиме народний депутат України Віктор Швець.
Категорія: Стрий | Переглядів: 2054 | Додав: administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Jennyfer  
0
I've been looking for a post like this foerevr (and a day)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]