Вітаю Вас, Гість
Головна » Стрий

Шановне товариство запрошую 21 квітня посадити дерева. садимо в 11.00 садочок весняночка вул. с.бандери 49а біля міжшкільного комбінату, 13.00 сиротинець вокзальна 10 б. запрошено також зірок спорту і не тільки. беріть рукавички, фотоапарати і гарний настрій.

 ГО "Молодь Стрийщини”
 
Категория: Стрий | Просмотров: 1091 | Добавил: administrator | Дата: 17.04.2012 | Комментарии (0)


За підтримки ГО "Молодь Стрийщини" проводиться благодійний аукціон, де Ви можете купити зустріч з цікавими для вас людьми, завести нові знайомства, а що саме головне, з користю для себе допомогти дітям!

МЕТА АУКЦІОНУ:
Усі кошти підуть на придбання одягу, гуманітарної допомо
ги дітям позбавленним батьківської опіки у дошлкільному закладі с. Йосиповичі та дітям з малозабезпечних, багатодітних сімей м. Стрия (детальна інформація у альбомі "Куди підуть кошти" 
http://vk.com/album-37791917_155638608)

СУТЬ АУКЦІОНУ:
У групі створено 2 альбоми, в одному хлопці в іншому дівчата яких можна "придбати".
"Придбати" означає те, що людина яку ви "купили" згодиться з вами зустрітися у зручний для вас обох час. Усі бажаючі потрапити до цих альбомів подавайте заявки відповідальним
http://vk.com/id129717087
http://vk.com/bender_76
http://vk.com/id3026283 

Початок АУКЦІОНУ 16 квітня.
Збір коштів 30 квітня - 6 травня.
Побачення, закупівля допомоги дітям 6 травня - 20 травня.

СПОНСОРИ
1 місце по кількості зібраних грошей отримує солодкий комплімент від кафе "Амелі"http://vk.com/cafe_amelie

2 та 3 місце отримують безкоштовний похід у 3D кінотеатр на двоїх. Єдиний у Стрию кінотеатр у будинку "Фуршет" 3-й поверхhttp://vk.com/stereo_kino
Категория: Стрий | Просмотров: 805 | Добавил: administrator | Дата: 14.04.2012 | Комментарии (0)

ПРЕС-РЕЛІЗ

 

Акція "За охорону дітей і сім'ї"

 

22 березня у м. Стрию відбулася маніфестація присвячена захисту сім’ї,  дітей та традиційних сімейних цінностей

Учасники акції пройшлися головними вулицями міста Стрия із закликами не допустити узаконення політики скерованої на руйнацію українських сімей, а саме: впровадження Гендерних стандартів в суспільне життя та освіту (пропаганда і узаконення сексуальних збочень), а також Ювенальної (кримінальної) юстиції, яка відбирає у батьків та педогогів право на моральне та християнське виховання власних дітей (необмежені права дітей, а батькам тільки обов’язки), що в кінцевому результаті позбавляє батьківських прав. На центральній площі міста лунали виступи громадських діячів та занепокоєних батьків. Крім того, були показані ролики про негативні наслідки гендерної політики та ювенальної юстиції за кордоном і збиралися підписи на заборону діяльності тих організацій, які підривають інститут сім’ї та пропагують антиморальні ідеї.

 

Що це за гендерна ідентичність, що так посилено впроваджується в закони і сфери життя українців?

В нашій державі гендерна політика подається як рівність прав жінок і чоловіків. Та насправді гендер –  це соціальна стать. Вже не важливо, ким людина народжується, важливо, ким вона себе відчуває: гетеросексуалом, бісексуалом, гомосексуалістом, лесбійкою чи трансгендерною особою. Йдеться про підступну пропаганду гомосексуалізму в українському суспільстві і в результаті очікується руйнація інституту сім’ї в цілому.

 

Нам кажуть, що метою введення ювенальної юстиції є посилення соціального захисту неповнолітніх, що дозволить забезпечити додаткові гарантії прав дитини…

А насправді, ювенальна юстиція (ЮЮ) – це пастка в яскравій обгортці. Досвід багатьох західних країн показує, що ювенальна юстиція призводить до наслідків, що протилежні задекларованим! А саме:

-          ЮЮ призводить до безкарності молодіжної злочинності та її стрімкого зростання. Адже згідно з принципом «пріоритетності прав дитини», покарання має бути максимально мяким, тобто символічним.

-          ЮЮ спотворює мораль дітей та молоді. Як іще можна зрозуміти основу ювенальної юстиції – доноси і наклепи на батьків, вчителів, друзів? Більш того, згідно з принципом «пріоритетності прав дитини», дітей заохочують подавати на батьків (і взагалі — на дорослих) до суду.

-          ЮЮ позбавляє батьків права виховувати своїх дітей: відповідно до норм ювенальної юстиції батьки вже не зможуть захищати дітей від впливу деструктивної мас-культури.

-          ЮЮ руйнує сімейний затишок, адже дає дозвіл стороннім людям контролювати повсякденне життя дітей та їх батьків.

Отже, система ювенальної юстиції суперечить конституційному принципу захисту сім'ї, її незалежності, вільного вибору батьками форми виховання дітей, ставить сім'ю під жорстокий контроль чиновників. Сьогодні ювенальна юстиція просовується через Кримінально-процесуальний кодекс, який стає ідеологічною та юридичною основою для введення ЮЮ.

 

Учасники маніфестації закликали громадськість і батьків не бути байдужими  та встати на захист своїх дітей, а саме:

ü  Створювати громадські організації за участю батьків, педагогів, молодіжні та батьківську комітети і рухи по захисту дітей;

ü  інформувати про небезпеку ювенальної юстиції та гендерної ідеології;

ü  підписувати звернення проти введення ювенальної юстиції на ім’я Президента, Міністра юстиції, народних депутатів;

ü  збирати підписи проти введення ювенальної юстиції та гендерної політики.

 

Збережемо цілісність сім’ї, моральні і духовні традиції, які будувалися віками!

Категория: Стрий | Просмотров: 671 | Добавил: administrator | Дата: 04.04.2012 | Комментарии (0)

ОГОЛОШЕННЯ

30 березня о 17.00

в приміщенні малого залу

Народного Дому (вул. Народна,8)

відбудеться презентаця звіту за результатами моніторингу Стрийської міської ради та її виконавчих органів в рамках громадської кампанії

Публічна влада – активна громада


На прес-конференцію запрошені представники місцевих ЗМІ, громадські та політичні діячі, представники влади.

Організатори: Спілка громадських організацій «Новий Стрий», Львівська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА» та ГО «Справедливість».

Вхід вільний.
Оргкомітет
Категория: Стрий | Просмотров: 821 | Добавил: kopen | Дата: 28.03.2012 | Комментарии (1)


Субота, 31 березня, 18-00, місто Стрий, Садиба Бандерів( вул. Львіська)

9 Березня 1814 року народився Тарас Шевченко - духовний Батько Української нації, наш Національний пророк, своєю творчістю надихнув створення ідеології Українського Націоналізму. За його життя його ідеї, нажаль, не прижилися в Українському грунті. Але після його смерті аж в 1891 році створилася перша Українська Націоналістична організація, названа його іменем - Братство Тарасівців. Вона поставила собі за мету боротися за визволення своєї Батьківщини-України з під влади всіх окупантів.

19 березня 1873 р. народився Микола Міхновський - основоположник і перший ідеолог Українського Націоналізму. Лідер Українського самостійницького руху кінця 19-го початку 20-го століття. Один із тих хто вивів Український рух із громадської у політичну площину. Його брошура "Самостійна Україна" стала першою Українською Націоналістичною працею. 

30 березня 1973 року помер Дмитро Донцов - один із найвизначніших ідеологів Українського інтегрального націоналізму. Творчість цієї людини породила героїчний націоналістичний чин УВО-ОУН, і виховала ціле покоління Бандери, Шухевича, Лебедя, Гасина та інших.
Дмитро Донцов не був ані політичним вождем, ані лідером організації чи партії але на його творчості виховалося все Українство. Він став духовним провідником цілої Української Нації.

Вшануй ідейних творців твоєї Нації !!!!
Прийди на марш Націоналізму!!!!!

Організатор -
Українська Національна Асамблея - 
Українська Націоналістична СамоОборона 
( УНА-УНСО) 

Збір Учасників Маршу
Субота, 31 березня, 18-00, місто Стрий, Садиба Бандерів( вул. Львіська)

Прапори - Ч
ервоно-Чорні , Синьо-Жовті !

Гасла:

Слава Україні - Героям Слава! ,
Слава Нації - Смерть ворогам! ,
Одна-Раса,Одна-Нація,Одна-Батьківщина, це-Україна,
Україна понад усе !,
Герої не вмирають - вмирають вороги! ,
Наш ворог - олігархія , наша мета - Велика Україна !,
УНСО - До Штурму ! УНА - До Влади !
Памятай 

чужинець тут господар Українець !


Забороняється :
- Партійна і організаційна символіка,
- Вигукувати інші гасла крім наведених вище.

До зустрічі на марші !
Категория: Стрий | Просмотров: 795 | Добавил: administrator | Дата: 26.03.2012 | Комментарии (0)

Запрошуємо на благодійну виставку Ігора Мельника в 

підтримку Молоді Стрийщини


Категория: Стрий | Просмотров: 679 | Добавил: administrator | Дата: 26.03.2012 | Комментарии (1)

ержавне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області занепокоєне екологічною ситуацією на міському сміттєзвалищі м. Стрий, яка загрожує екологічній безпеці в регіоні і потребує невідкладного вирішення, повідомили в управлінні.

На сьогоднішній день на Стрийському міському сміттєзвалищі здійснюється безлімітне розміщення відходів без отримання дозволу на розміщення відходів на 2012р. та на земельній ділянці, яка використовується для розміщення полігону твердих побутових відходів без правовстановлюючих документів на її використання.

Термін експлуатації сміттєзвалища закінчився, однак сміттєзвалище досі експлуатується в режимі перевантаження.

Проект облаштування полігону твердих побутових відходів Стрийсько-Дрогобицького регіону в м. Стрий розроблений і погоджений облсанепідемстанцією ще у 2003 році, однак роботи по його реалізації досі не розпочались.

На сміттєзвалищі не виконуються заходи щодо його належного улаштування і утримання у відповідності до Законів України «Про відходи», «Про благоустрій населених пунктів», Державних санітарних правил улаштування і утримання полігонів твердих побутових відходів № 2811-83, а зокрема не дотримуються технологічні вимоги складування відходів щодо необхідності перешарування відходів грунтом та іншим інертними матеріалами.

На сміттєзвалищі відсутні системи захисту грунтових вод, вилучення та знешкодження фільтратів, що є прямим порушенням ст. 35-1 Закону України «Про відходи». Проект рекультивації сміттєзвалища відсутній, роботи в цьому напрямку не проводяться.

На роботу сміттєзвалища систематично надходять скарги від органів влади Стрийського району, депутатів місцевих рад та населення щодо постійних пожеж на сміттєзвалищі, що призводить до задимленості навколишніх населених пунктів та може спричинити негативний вплив на їх мешканців та довкілля.

В результаті проведених лабораторних досліджень в санітарно-захисній зоні сміттєзвалища виявлялись перевищення ГДК солей важких металів, зокрема нікелю в 6-39, міді в 1,3-4,0, цинку в 4,2-5,4, хрому в 1,1-22. свинцю в 2, 1 разів.

Держекоінспекція у Львівській області неодноразово фіксувала порушення природоохоронного законодавства України при експлуатації сміттєзвалища та притягала до адміністративної відповідальності винних осіб, однак сміттєзвалище досі працює без вжиття заходів щодо виконання вимог природоохоронного законодавства, що створює загрозу екологічній безпеці в регіоні.

Враховуючи систематичні та грубі порушення природоохоронного законодавства України, зокрема ст. 32 та ст. 42 Закону України «Про відходи» відповідно до яких забороняється вести будь-яку господарську діяльність, пов'язану з утворенням відходів, без одержання від спеціально уповноважених органів виконавчої влади у сфері поводження з відходами лімітів на обсяги утворення та розміщення відходів, Держуправління звернулось з поданням до Держекоінспекції у Львівській області щодо прийняття рішення про зупинку експлуатації сміттєзвалища в м. Стрий до усунення порушень природоохоронного законодавства України.

ержавне управління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області занепокоєне екологічною ситуацією на міському сміттєзвалищі м. Стрий, яка загрожує екологічній безпеці в регіоні і потребує невідкладного вирішення, повідомили в управлінні.

На сьогоднішній день на Стрийському міському сміттєзвалищі здійснюється безлімітне розміщення відходів без отримання дозволу на розміщення відходів на 2012р. та на земельній ділянці, яка використовується для розміщення полігону твердих побутових відходів без правовстановлюючих документів на її використання.

Термін експлуатації сміттєзвалища закінчився, однак сміттєзвалище досі експлуатується в режимі перевантаження.

Проект облаштування полігону твердих побутових відходів Стрийсько-Дрогобицького регіону в м. Стрий розроблений і погоджений облсанепідемстанцією ще у 2003 році, однак роботи по його реалізації досі не розпочались.

На сміттєзвалищі не виконуються заходи щодо його належного улаштування і утримання у відповідності до Законів України «Про відходи», «Про благоустрій населених пунктів», Державних санітарних правил улаштування і утримання полігонів твердих побутових відходів № 2811-83, а зокрема не дотримуються технологічні вимоги складування відходів щодо необхідності перешарування відходів грунтом та іншим інертними матеріалами.

На сміттєзвалищі відсутні системи захисту грунтових вод, вилучення та знешкодження фільтратів, що є прямим порушенням ст. 35-1 Закону України «Про відходи». Проект рекультивації сміттєзвалища відсутній, роботи в цьому напрямку не проводяться.

На роботу сміттєзвалища систематично надходять скарги від органів влади Стрийського району, депутатів місцевих рад та населення щодо постійних пожеж на сміттєзвалищі, що призводить до задимленості навколишніх населених пунктів та може спричинити негативний вплив на їх мешканців та довкілля.

В результаті проведених лабораторних досліджень в санітарно-захисній зоні сміттєзвалища виявлялись перевищення ГДК солей важких металів, зокрема нікелю в 6-39, міді в 1,3-4,0, цинку в 4,2-5,4, хрому в 1,1-22. свинцю в 2, 1 разів.

Держекоінспекція у Львівській області неодноразово фіксувала порушення природоохоронного законодавства України при експлуатації сміттєзвалища та притягала до адміністративної відповідальності винних осіб, однак сміттєзвалище досі працює без вжиття заходів щодо виконання вимог природоохоронного законодавства, що створює загрозу екологічній безпеці в регіоні.

Враховуючи систематичні та грубі порушення природоохоронного законодавства України, зокрема ст. 32 та ст. 42 Закону України «Про відходи» відповідно до яких забороняється вести будь-яку господарську діяльність, пов'язану з утворенням відходів, без одержання від спеціально уповноважених органів виконавчої влади у сфері поводження з відходами лімітів на обсяги утворення та розміщення відходів, Держуправління звернулось з поданням до Держекоінспекції у Львівській області щодо прийняття рішення про зупинку експлуатації сміттєзвалища в м. Стрий до усунення порушень природоохоронного законодавства України.

За матеріалами http://stryi.com.ua

Категория: Стрий | Просмотров: 724 | Добавил: administrator | Дата: 18.03.2012 | Комментарии (1)


2-ге засідання Дискусійного Націоналістичного Клубу.
ЦЬОГО РАЗУ ПОГОВОРИМО ПРО ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІСТИЧНОГО РУХУ!

Виступатимуть - 
1) Остап Гишко - Тема - організований терористичний рух на прикладі ІРА, ЕТА, Червоні Бригади.
2) Андрій Лібич - Тема - Тактика і структура УВО-ОУН.
3) Павло Мельник - Тема - Парамілітарні організації
4) Володимир Лемик - Тема - Орден чи Патрія

Перший в місті Стрию і на теренах Західної України Дискусійний Націоналістичний Клуб
Приходьте і послухайте виступи Націоналістичних активістів про актуальні проблеми Націоналістичного руху. 
Візьміть участь у обговорення проблем!
Пам'ятай Україна чекає подвигів і звершень від тебе! 
Хай живе Українська Національна Революція!
Де і Коли ?
місто Стрий
Паб "Бункер" (вул. Сучових Стрільців)
Субота, 24-те Березня 
15-00
Категория: Стрий | Просмотров: 702 | Добавил: administrator | Дата: 17.03.2012 | Комментарии (0)

Цьогоріч конкурс «Чарівна Стриянка-2012» пройде під патронатом народного депутата України Віктора Швеця. Переможниця конкурсу разом із короною красуні отримає головний приз – туристичну путівку до Парижу. Не залишаться без нагород й інші фіналістки, яким компетентне журі присудить перемогу у різних номінаціях. 
Відбудеться конкурс 2 червня. А фінальному дійству передуватиме ще два етапи. До участі у змаганні за корону найчарівнішої запрошуються дівчата міста Стрия та Стрийського району віком від 16 до 25 років. 
І етап проходитиме протягом березня-квітня 2012 року у школах, училищах та у Стрийському коледжі ЛНАУ серед учениць та студенток відповідних навчальних закладів. 
ІІ етап – півфінал, відбудеться 12 травня у міському будинку культури м. Стрия. У ньому візьмуть участь переможниці І етапу конкурсу та ті дівчата, які не навчаються у школах, училищах та коледжі, але за віком відповідають встановленому віковому цензу. Реєстрація учасниць півфіналу відбудеться 1-5 травня 2012 року у громадській приймальні народного депутата Віктора Швеця. Для реєстрації необхідні наступні документи: паспорт, довідка, що підтверджує перемогу у І етапі конкурсу від адміністрації навчального закладу (для учениць та студенток), фотографія учасниці конкурсу. 
А ІІІ етап, безпосередньо фінал конкурсу, відбудеться 2 червня 2012 року у міському будинку культури. В ньому візьмуть участь переможниці півфіналу. 
Оцінювання учасниць конкурсу у півфіналі та фіналі буде проводитись членами журі за 10-бальною шкалою, відкритим методом. 
Переможниця конкурсу та переможниці в окремих номінаціях визначатимуться за сумою балів, отриманих кожною учасницею у всіх турах фіналу конкурсу. Нагородження номінанток та переможниці конкурсу відбудеться відразу після оголошення результатів конкурсу головою журі. Призи вручатиме народний депутат України Віктор Швець.
Категория: Стрий | Просмотров: 2048 | Добавил: administrator | Дата: 10.03.2012 | Комментарии (1)

Кубок м. Стрия з футболу серед дворових команд починає реєтрацію. Кубок який традиційно має велику популярність цього року переросте в турнір, який триватиме що суботи в травні і завершиться святковою фінальною суботою в першу неділю червня. Традиційно братимуть участь 16 команд. Метою турніру є підтримка балагодійних програм ГО "Молоді Стрийщини". Зокрема програми "Дитинство кожному" та Кубок Юніорів. Цього разу символічні подарунки будуть вручені кожному учаснику. 
Приєднуйтесь. 
Михайло Шмігельський. 
Категория: Стрий | Просмотров: 717 | Добавил: administrator | Дата: 05.03.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 »